De terminator prikt terug

Joep Koenders (75) kwam vorig jaar vervelend in het nieuws door een inval (na een kennelijke anonieme tip aan de Milieudienst). In de pers werd breed uitgemeten dat hij al jarenlang als ongediertebestrijder onwettig actief zou zijn en dat hij daarbij illegaal verkregen en in Nederland verboden middelen zou gebruiken. Dat bleek naderhand niet zo te zijn. Wel was hem ontgaan dat door veranderde wetgeving de status van vrij beroep van ongediertebestrijder was opgewaardeerd in die van ‘bestrijdingstechnicus’ en dat daarvoor een rijksdiploma vereist was.
Koenders heeft de afgelopen maanden cursussen gevolgd en is onlangs met glans geslaagd. Het aanbod om docent te worden bij de cursusinstelling heeft hij afgehouden. Koenders: ‘Ik heb ten onrechte imagoschade geleden; ik ga lekker verder met mijn klantenkring, zoals ik ook al zonder diploma vele jaren heb gedaan, op topniveau van dienst te zijn.’ Tel. 538 78 30.

4 gedachten over “De terminator prikt terug

  1. Gefeliciteerd Joep! Als ik eens last heb van ongedierte bel ik je. Heb alleen last van roze olifantjes, maar dat is als ik gedronken heb. Daar heb je vast niets tegen!

    Like

  2. Joep, TOPprestatie ! Gefeliciteerd. Wie doet je dit na. Is dit positieve bericht ook al in de pers verschenen of heb ik iets gemist ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s