3 gedachten over “HOV-eloze busbaan-soap

 1. Echt onvoorstelbaar dat we hier druk mee kunnen zijn. Bakken met geld worden er verkwist aan dit soort ongein ten faveure van wie of dan ook. Die bus rijdt er al en blijkbaar naar volle tevredenheid van de gebruikers. Hoe kan het bestaan dat wij in een blijkbaar te rijke gemeente met zulke onnozele zaken druk kunnen zijn. In vind het echt stuitend dat ons gemeenschapsgeld hiervoor gebruikt wordt.

  Like

 2. Het meest absurde aan deze situatie is dat de “onafhankelijke bureaus” stellen dat de meerij-variant over het Merk-Randweg (4-baans) eerder volloopt dan de meerij-variant over de Meent (2-baans).Mogelijk een keer een echt onafhankelijk bureau inschakelen die hier fris en onbevangen tegenaan kijkt?

  Like

 3. Misschien dat men eens ter plekke op t Merk moet gaan klokken hoelang je daar onnodig stil staat bij de verkeerslichten. Sinds (naar schatting) mei 2015 is het regelen vd lichten veranderd. Vanmiddag, vanaf de A27 afkomend, heb ik ca 2 minuten stilgestaan bij de kruising Merk/Viiersloot terwijl de kruising geheel leeg was. Na ca 1 minuut kwam er doodleuk een auto vanaf de Viersloot die ongestoord kon doorrijden. Het is mij genoeg keren overkomen dat ik op de Viersloot reed ter hoogte vd Dam en het groene licht zag om linksaf te slaan richting steenfabriek. Mijn mond viel open toen ik, bij het verkeerslicht komende, nog steeds “groen” had en gewoon door kon rijden.
  Als je vanaf de Viersloot rechtsaf richting Huizen gaat sta je bij de Kruin stil terwijl er geen kruizend verkeer is. Ondanks dat fietsers een paaltje met knop hebben, die dan gebruikt kan worden door eventuele fietsers gaan de lichtjes voor het fietspad op groen terwijl er geen fietser aanwezig is. De automobilist staat stomweg te wachten en met ergernis te kijken hoe het verkeerslicht bij de Gemeenlandslaan op groen staat. (Hoezo groene zone/golf?) Als je dan eindelijk bij de Kruin mag vertrekken staat het licht bij de Gemeenlandslaan op ROOD. Waarom een fietserslicht op groen zetten terwijl er geen fiets is denk ik dan. Daar zijn die paaltjes met knop toch voor om dit te regelen? Detail: Die 12 seconden winst wordt evengoed wel gehaald als je ziet dat de bus 320 met regelmaat duidelijk harder rijdt dan de toegestane 50 km/uur. Maar ja, het prestige van een provinciebestuurder mag wel wat kosten. Erg jammer allemaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s