5 gedachten over “Provincie legt de Alliantie stop op

 1. Ja goed stuk, maar ik hoor net dat ze vrijdag nog werkzaamheden hebben uitgevoerd op het klaphek, een deel van het klaphek aan de andere kant van het statenkamer is namelijk nog niet gedaan wat betreft de verduurzaming. Raar hoor eerst de mensen door de Rutges en de Alliantie een brief sturen dat de werkzaamheden zijn stop gezet, en dan toch kozijnen gaan vervangen en verfraaien.
  Erg verwarrend en ongelooflijk onduidelijk allemaal, wat is het nu, stoppen of doorgaan

  Like

 2. Heeft de gemeente Blaricum geen zorgplicht naar zijn burgers toe om de belangen van bewoners bij de inrichting van een straat, en dan met name zoals deze afzichtelijke palen voor de duur van 3 tot 5 jaar, zo te laten staan.
  Zelf heeft de gemeente Blaricum kleine vleermuizen kasten aan een paar bomen gehangen her en der verspreid in de gemeente Blaricum, als afweer tegen de eikenprocessierups, prima.
  Dus deze afzichtelijke palen zijn helemaal niet nodig, op de platanen in de zelfde straat hadden ook kastjes kunnen worden aangebracht

  Met of zonder vergunning. De palen staan in een gat in de grond, en zijn hoger dan 3.50 meter. Kan dat allemaal zomaar, hoe zit dat mevrouw de Burgemeester van Blaricum, en overige beambten.
  .
  Alliantie, Rutges en de Gemeente Blaricum geef toch duidelijkheid en laat de bewoners die het betreft niet in het ongewisse.
  Dus, mogen deze kasten blijven staan, terwijl er ook anderen mogelijkheden zijn om de vleermuizen van tijdelijke bewoning te voorzien.
  Mag de Alliantie nu wel of niet doorgaan met de verduurzaming terwijl de vleermuizen nog in de spouwmuren en onder het dak zitten.

  En dat nog een klein dingetje, de laatste week 7000 besmettingen Corona per dag.
  Ondanks het protocol bouw en techniek te vinden op de site van het RIVM, gebeurd dat binnen werken, zonder mondkapje.
  Wil je ze als bewoner om die rede niet binnen laten, dat mag namelijk in dat zelfde protocol, dwingt de woordvoerder van de Rutges, meneer Dennis Egdom, toch af bij de bewoners toegang te verlenen aan de medewerkers van de Rutges/Alliantie dus buiten de regels om van het protocol, en bewoners moeten zich zelf zien veilig stellen, tijdens de verduurzaming.
  Regels gelden voor iedereen, ook voor de Alliantie en Rutges in deze tijden van de Corona Covid 19.
  Dus ook hier de vraag heeft de gemeente Blaricum, mevrouw de Burgemeester, en haar beambten hier ook geen zorgplicht om deze bewoners die het betreft te beschermen, nu de besmetting zo enorm hoog zijn.

  Like

 3. Complimenten t.a.v. OOG voor het bovenstaande artikel .Precies hoe het is . Met een opmerking mijnerzijds dat de Vleermuizenvereniging Nederland nu meekijkt wat hier gebeurt . Reaktie van Maria Piel .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s