The FIT Boutique geopend

Na maanden in de corona-startblokken te hebben gestaan, konden Dylan Vrede en Pieter Thurkow afgelopen woensdag hun The FIT Boutique openen. Deze echte Blaricumse sportschool (Gooise allure én persoonlijke aandacht) vindt u in De Lloods. U kunt er terecht voor fitness, HIIT, yoga, boxing en personal training. Sterker worden, fitter, een paar kilo’s kwijtraken: bij The FIT Boutique kan het. Net zoals gewoon even wat ontspannen in de lounge, lekkere koffie en meer. En omdat Dylan en Pieter topblij zijn dat hun sportschool nu open is, bieden ze iedereen een mooi cadeautje aan. Meer info HIER.
dylanpieter-fitboutique - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s