Oog op Blaricum

18 december 2016

Goed cadeau

Filed under: dingen,leven — Oog op Blaricum @ 10:48

1 Comment »

  1. Heb ik! 🙂
    Een van de zeer weinige partijen met een brede, diepzinnige en consistente visie op een zodanige inrichting van de mondiale economieën, dat die economieën weer ten dienste komen te staan van de ecologische systemen in plaats van andersom. Er is slechts één Aarde, er is géén planeet B!

    Iedereen die gelooft dat de huidige lineaire economie duurzaam is wil ik aanraden de woorden van de Nederlandse astronaut wijlen Wubbo Ockels – voor zover mij bekend is hij geen lid van de PvdD geweest – ter harte te nemen. Beschouw diens ontroerende relaas op zijn sterfbed als een afscheidscadeau voor de mensheid. Gebruik zijn wijze lessen ter overpeinzing en ter bezinning tijdens de komende Kerstdagen.

    https://www.facebook.com/poweracademy/videos/1009377982410342/

    Comment by Ronald van Keekem — 18 december 2016 @ 17:41 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: