Oog op Blaricum

19 mei 2017

Kist weg!

Filed under: calamiteiten — Oog op Blaricum @ 19:47

Aan het eind van deze middag heeft een monteur zijn grijze gereedschapskist even naast de container op onze oprit gezet om die later op te komen halen. Geen slimme plek … – maar gebeurd is gebeurd. Toen hij terugkwam om zijn spullen op te halen was de kist verdwenen.
Ongetwijfeld heeft iemand gedacht dat we van plan waren de kist weg te doen, gezien de plek!
Mocht iemand op dit bericht willen reageren zou dat erg fijn zijn, vooral voor de monteur want zonder gereedschap valt er weinig te monteren nietwaar? Graag contact opnemen met ons: fam. Boelen tel: 035 5314911
Bij voorbaat dank, en op hoop van zegen!

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: