Oog op Blaricum

4 juni 2017

Bange vermoedens in Bunschoten (update)

Filed under: 112 — Oog op Blaricum @ 15:06

Rond het middaguur is in Bunschoten een stoffelijk overschot aangetroffen bij een bedrijfspand De Kronkels/Lorentzweg. Later in de middag maakte de politie bekend dat het lichaam door een passant in een sloot was aangetroffen. Onbekend is wie het is.
Zoals bekend is vorige week een meisje uit Hoevelaken van 15 jaar oud in het nabijgelegen Achterveld vermoord gevonden en is sinds afgelopen donderdag de 14 jaar oude Savannah vermist. De organisatie van de burgerzoektocht die vanochtend van start ging, heeft laten weten dat ‘door ons daar niet is gezocht’.

De politie heeft tevens laten weten dat het nog wel geruime tijd kan duren voordat de identiteit is vastgesteld en wordt prijsgegeven. Dit in verband met het voortdurende sporenonderzoek.

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: