8 gedachten over “Hallo GNR-Rentmeester, …

  1. Zo blij dat je ernaar vraagt!! Ik fiets er een paar keer per week langs, met enorme vraagtekens boven mijn hoofd. Ben zo benieuwd waar dit voor dient .

  2. Dit lijkt mij een zeer inventief bedachte onderhoudsvrije sluis voor kleine dieren die aan de gevaarlijke kant van het hek terecht zijn gekomen zodat zij kunnen ontsnappen. Ze lopen langs het hek en worden als vanzelf het zandbergje op gedirigeerd waarna ze aan de veilige kant naar beneden vallen. Ze kunnen dan niet meer terug uit het natuurgebied de gevaarlijke weg oversteken maar lopen voortaan via de hiervoor aangelegd tunneltjes.

  3. “Dan os het alleen een onstructie (soort gelling) vanuit het water naar land”

    Kijk je tekst eens na Michiel, voordat je op Verzend drukt.

Geef een reactie