4 gedachten over “Drama ooievaarsnest Theetuin Eemnes

  1. En toen, het kuikentje opgevangen en hup naar het vogelasiel in Naarden?

    Oog: fotograaf kwam er pas later thuis achter wat hij met telelens had gefotografeerd

  2. Er is een mooie documentaire genaamd Malena ,de ooievaar en de oude man . Speelt zich af in Croatie en meerdere keren op Arte en de BBC geweest. Malena kan niet meer vliegen ,de oude man heeft het mogelijk gemaakt dat de ooievaar op ,rondom en in wintertijd in zijn huis kan leven . Elk jaar komt eendezelfde mannetjesooievaar uit Afrika gevlogen om de zomer met Malena door te brengen . De mannetjesooievaar heeft door medewerkers van een universiteit een apparaatje in zijn lijf gekregen ,vandaar die informatie . 62 kleine ooievaartjes zijn uit dit bijzondere ooievaarsechtpaar geboren . In wintertijd is Malena binnen . Met zijn drietjes kijken zij televisie . , Malena de ooievaar ,de oude man en de kat . Reaktie van Maria Piel .

Geef een reactie