Bij de buren: eenzijdig over de kop

Huizen, Oude Raadhuisplein, 15:26 uur: door onbekende oorzaak reed een personenauto met hoge snelheid door de Kerkstraat. Meerdere buitengestalde fietsen van The Bike Jewelry werden platgereden, daarna reed de auto over diverse straatmeubilair en uitstalkasten en kwam op het Oude Raadhuisplein op zijn kop tegen een winkelpui tot stilstand. De bestuurder zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. De inzet van de hulpdiensten was fors; ook de traumaheli als Brandweer Blaricum kwamen ter plaatse. Naar het zich liet aanzien vielen de verwondingen bij de bestuurder mee.
Aanvullend bericht: ook twee voorbijgangers zouden naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Aangeleverd beeld door Aimée Brendel:
Net gebeurd:

De fietsen:

Beeld van Hendrik-Jan Kamerbeek:

Een gedachte over “Bij de buren: eenzijdig over de kop

Geef een reactie