‘Dit is dus een redding’

Brinklaan, 11:29 uur: melding van stank in woonhuis met rieten kap. Brandweer Blaricum kwam ter plaatse. Het eerste vermoeden – dode muis – werd al snel vervangen door de constatering dat er kortsluiting gaande was in de vaatwasser. Het apparaat is door de brandweer losgekoppeld en uit het pand verwijderd. Bevelvoerder Dennis van Kraaij: ‘Dit is dus een redding. Al de bewoners niet thuis waren geweest, of als dit vannacht was gebeurd, dan hadden we ongetwijfeld een andere inzet gehad.’ Goed werk dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s