2 gedachten over “Vanuit het noorden

  1. Schitterende foto, het vergezicht / achtergrond is fantastisch. Veel groen gelukkig! Vituskerk is evenwel veel, veel mooier èn imposanter! Vriendelijk verzoek een foto met de drone van die schitterende kerk met het groene Blaricum op de achtergrond te maken. Alvast dank!

    Like

    1. Jammer van je reactie bij deze inderdaad schitterende foto. Er is altijd wel iets dat beter, mooier, groter, imposanter is. Zo ken ik ook de St. Pieter in Rome. Véél imposanter dan de Vituskerk, die ook nog een stuk jonger is dan deze mooie, vrijstaande kerk. Aan beide heb ik goede herinneringen. Laat alles in de eigen waarde….

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s