Dode in brandende bestelbus

Prins Hendriklaan, 00:50 uur: voertuigbrand. Het bleek te gaan om een pick-up die op de oprit stond van een vrijstaande villa. Nadat het voertuig was geblust, bleek er zich een dode man in te bevinden. Later zou er in of bij het voertuig nog een stoffelijk overschot gevonden zijn, aldus De Laarder Courant de Bel. Dit bericht bleek onjuist te zijn. Ook de informatie dat Brandweer Blaricum pas na een half uur begon met blussen, is onjuist. Postcoördinator Hans van Riet: ‘Ze waren in viereneenhalve minuut ter plaatse. Gezien het tijdstip een keurige score.’ Volgens de politie is er vooralsnog geen sprake van een misdrijf. Onderzoek is gaande.
Schermafbeelding 2021-05-28 om 11.05.03 AM

Een gedachte over “Dode in brandende bestelbus

  1. Triest, vreemd verhaal.
    En het ging om een pick-up (chassis cabine), geen bestelbus.
    Maar dat maakt het niet minder erg.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s