Gestolen Maserati crasht tegen boom

Windvang/Schapendrift, rond half tien: een Maserati van de Windvang is op de Schapendrift tegen een boom gereden en over de kop geslagen. De bestuurder is gevlucht, mogelijk gewond. De auto is zwaar beschadigd.
Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. Mogelijk heeft een persoon zich aan de Windvang bij de eigenaar van de auto gemeld die te koop stond. Mogelijk is daarbij geweld gebruikt en heeft de persoon de auto meegenomen (gestolen). In een Burgernet-bericht werd gesproken over een ‘poging tot autodiefstal’ en is gevraagd uit te kijken naar iemand van 1.78 m. lengte, rond de 30 jaar. Die persoon is niet aangetroffen.
maserati1 - 1

maserati2 - 1 (1)

maserati3 - 1

maserati4 - 1

maserati5 - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s