Eh …? (update)

bordje? - 1

Ellen Mous zegt: ‘Ja,  wat zou dat zijn? Het is een puzzel dat hoort bij Geocaching. Een speurtocht die je wereldwijd op verrassende plaatsen brengt … Zelfs in je eigen woonplaats kom je op plekken waar je nooit eerder kwam. Deze Geocach vertelt de historie over de Blaricumse Molen en de via het bordje vindt je de coördinaten waar de ‘schat’ zich bevind. Het werkt op GPS. Als je die gevonden heb, vul je je persoonlijke code in, in een klein boekje. Soms heb je daarbij een gereedschapje nodig, bijvoorbeeld een magneet, haak of iets dergelijks. Leuke hobby en je komt nog een ergens. Kijk maar eens op internet. Ook in het Gooi zijn er heel veel te vinden.’

Een gedachte over “Eh …? (update)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s