3 gedachten over “Bij Wexxs Wijnen wilde het wel

  1. Ik fietste er vanmiddag langs en wist niet wat ik zag…. Het gros van die gabbertjes ziet er allemaal hetzelfde uit! Colbertje, spijkerbroek en lichtbruine schoenen! Identiteitscrisis of dom kopieergedrag?

    Oog: eh… wij zagen daar ook een flink aantal fietsers passeren, met van die sexy regenpakken aan …

    Carolijn van Vliet Bergman-re: Eeeh, dat waren de heren van de parking! Als u binnen was komen kijken, had u een diversiteit aan mensen gezien! Niet alles over een regenjas scheren! Het was een zeer geslaagde middag/avond, desalniettemin vind ik het jammer dat mensen snel oordelen!,

    Like

    1. Heb jij mij zien fietsen daar, Peter? 😉

      Ik had je nog ge-sms’t dat er ook gewoon heel asociaal op het sterk doorregende en uiterst kwetsbare gras van het Oranjeweitje geparkeerd werd. Meestal ben je er dan als de kippen bij… Nu zie ik daar niets van terug… Belangen bij Wexxs???

      Oog-re: Wexxs is sponsor en is daarmee niet gevrijwaard van kritiek whatsoever

      Overigens stond er al een paar dagen een ‘prachtig’ cirkelvormig bandenspoor op het Oranjeweitje hoor…. Een of andere aso die het leuk vond om daar rondjes te rijden met de handrem erop….

      Oog-re2: al eerder gefotografeerd

      punt.

      Like

  2. Wij tankten daar zo’n dertig jaar geleden onze bromfietsen vol bij Van Mill, fl.1,50 voor een liter mengsmering. Niet wetende wat er zich dertig jaar daarna zou afspelen. Laten we eerlijk zijn, diversiteit in al zijn Gooise verschijningsvormen, maar wat is het toch ordinaire kouwe kak. Hoi hoi……..

    Oog: ts ts … – zoveel wijsheid uit het verre suriname …

    Like

Plaats een reactie