4 gedachten over “Fout parkeren (7)

  1. Dag “oog”. Wat is het nut van dit item?? Eenieder die deze site bezoekt weet al langere tijd wat de wantoestanden zijn in het “oude” dorp. Er komen steeds minder commentaren op jouw fenomeen want eenieder weet dat er niets aan gedaan wordt om dit de nek om te draaien. Dit gedrag is typisch Blaricums gedrag vd de “plebs”. Jij kunt wel gaan bivakeren in het dorp en elke dag zie je weer hetzelfde. Maar wat doet de gemeente hieraan?? Helemaal niets. Jij vertelt wel dat er een 4e BOA komt maar dat is niet zo. Er komt een verschuiving in taken vd 3 BOA’s vd BEL waardoor er wat meer ruimte en toezicht kan komen in Blaricum. Maar dat kan zomaar over 1 maand weer anders zijn. Ik waardeer enorm dat jij dit misgebeuren aan de kaak stelt maar ik vrees dat het het geen zoden ad dijk zet, hoe treurig dan ook.
    Maar……. de aanhouder wint ook al vrees ik dat jij, en alle participanten, dit niet gaan winnen. Het is een cultuur van de plebs! Plat gezegd: “shit aan de rest en ik zet mn car op z’n best”.

    Like

  2. Wij zijn juist ontzettend blij met deze acties van Peter, je mag toch hopen dat de bestuurders van al deze auto’s ook eens een keer gaan nadenken met waar ze mee bezig zijn. Het gaat erom dat we met elkaar dit mooie dorp van dit soort ergenissen gaan bevrijden.
    Het is makkelijk om tre zeggen, het helpt niet, dus doen we er ook maar niets meer aan.
    Doorgaan Peter en als de heer Slokker het een nutteloos item vindt, jammer dan.

    Like

Plaats een reactie