Fout parkeren (22)

Middenweg. Waarschijnlijk is het zo gegaan: de Victor Muller-rijder vond het kennelijk handig en/of noodzakelijk om zijn auto te parkeren voor de uitrit van het Kuijerpad. Half-, geheel- of niet-beseffende dat dit niet mag (kruispunt, hoek), dacht hij kennelijk: ‘Als ik m’n Victor een beetje op de stoep zet, kan iedereen er wel door en zo.’ Maar stoepparkeren mag ook niet, dus kreeg ‘ie een bekeuring – of twee.

6 gedachten over “Fout parkeren (22)

  1. Prima dagelijkse actie. Jammer dat het bklijkbaar mogelijk is om dit gedrag dagelijks te fotgraferen. Vandaag in de Bijvanck een niet-gehandicapte haar auto ergens anders laten parkeren dan op de gehandicapte-parkeerplaats. Dat deed zij overigens pas nadat ik mijn camera pakte om haar op de foto te zetten. Heb ik evengoed gedaan.

    Like

    1. Dag Rob, prima dat jij reageert als politicus. Jij en ik zijn samen zijn al jaren strijdbaar tegen dit soort uitwassen. Jij schrijft: “prima dagelijkse actie”!! Maar is het dagelijks melden van dit soort wantoestanden ook niet een stil protest tegen het beleid vd gemeente?? Er zijn notabene BOA’s die, in mijn optiek, niet functioneren want wat is het anders dat het “oog” dit soort situaties WEL dagelijks ziet en de BOA’s niet???? Wat gaat onze plaatselijke politiek er aan doen??

      Like

  2. Het hadden drie bekeuringen moeten zijn. Want je mag ook niet voor een uitrit parkeren. Zelfs niet bij die van je zelf. Dit voertuig, staat ook nog eens voor de, zij het kleine ingang, van Henk Hurne.

    Like

  3. Bovenstaande foto van ‘Oog’ maakt duidelijk dat de BOA dit soort situaties wel degelijk ziet en daar tegen optreedt. Een BOA kan echter niet te allen tijde overal tegelijkertijd zijn. Al neemt de gemeente er 50 in dienst. Dan kun je wel bij elke gehandicaptenparkeerplaats 24 uur per dag een BOA stationeren, maar dan nog zullen er figuren zijn die elders in het dorp hun voertuig onrechtmatig parkeren. Wat de plaatselijke politiek, die het beleid van de gemeente bepaalt, kan doen is (nog) meer uren BOA inhuren. Daar hangt echter wel een fors prijskaartje aan. Wellicht dat de komende forse verhoging van de boetes meer lieden zal afschrikken. Wellicht dat de tekst van het onderbord gewijzigd kan worden in: Parkeertarief voor niet-gehandicapten: € 340.

    Like

  4. Gewoon online zetten die lui, en afgebeeld op een groot LED-display in de Muziektent. Leuk muziekje eronder en een ingeprogrammeerde komiek-stem die bij elke overtreding een snoeihard 103 dB “Kassaaaaa !!!” over het dorpscentrum uitstort. Groot vermaak en de overtreder staat voor lul, leert-ie het snel af want geld betalen is niet erg, maar voor het dorp in de z… gezet worden is andere kost. Kortom, inkomstenverhogende maatregelen t.b.v. een kapitaalverslindende gemeentelijke organisatie met schulden moet je met humor onderbouwen, dan blijft het allemaal leuk en leefbaar.

    Like

Plaats een reactie