Oogs ogen plus

In een vlaagje van niet alledaagse onbescheidenheid alhier een foto van Oog at work, gemaakt door dorpsgenoot Jorden Spijker. Hij is echtgenoot van Annette Spijker en die is weddingplanner onder de naam Hartje Blaricum. Annette staat op de tweede foto, made by Oog.

9 gedachten over “Oogs ogen plus

  1. Jorden Spijker! Goh, dat is grappig, die naam, exact zo geschreven komt voor in mijn stamboom, geboren 1867 te Loosdrecht. Wellicht familie?

    Like

      1. Ik heb het even nagekeken, van die stamboom. Ik heb er twee, Jorden Spijkers. De eerste is van 1816, hij heeft een broer die Jan Spijker heet en zo heet hun vader ook. Deze Jan heeft o.a. ook weer twee zoons, een Jan (1857) en een Jorden (1867). Deze laatste Jan is getrouwd met Lijsje Manten, hun dochter is Johanna Spijker, haar dochter is Ida de Jong, haar dochter is Johanna Matthezing en haar dochter ben ik weer! Ik zit dus meer in de vrouwelijke lijn, zeg maar.
        Jorden Spijker (1867) krijgt in 1897 een zoon Jorden Spijker, die trouwt in 1923 met Jannetje Vermeulen, wellicht is dat jouw link? Maargoed, er zijn dus veel meer Jorden Spijkers geweest, want de Jannen (en andere broers wellicht) kregen (als ze maar genoeg zonen kregen) ook weer ergens een Jorden erbij… (hoop dat je het nog snapt?)
        groeten Marjolein Smet

        Like

      2. Wij (deze Jorden Spijker is een achterneef van me) zijn inderdaad nakomelingen van Jorden Spijker uit 1867. Ik ben een kleinkind van de Jorden die in 1923 trouwt met Jannetje Vermeulen en de Jorden van dit artikel is een kleinkind van een andere zoon van de Jorden uit 1867, namelijk Cornelis (en die naam had mijn vader weer…)
        Heb jij nog meer informatie over de Spijkers, Marjolein Smet? Ik ben benieuwd hoe onze stamboom eruit ziet.
        Groeten,
        Anke Spijker

        Like

  2. Mooie foto!!! Door haar kan je met gerust hart alles rondom je bruiloft laten regelen!! Wij vertrouwen er volledig op. Annet.. Veel succes!!!

    Like

    1. Dank je wel voor de lieve woorden, Marita! (officiële site gaat overigens binnenkort in de lucht; huidige is slechts tijdelijk).

      Like

  3. Nog een Jorden Spijker? Zo heet mijn vader ook, oudste zoon van Jorden Spijker, en Jannetje Spijker! Vertakte familie! 🙂 mijn 2e naam is ook Jorden (ik ben de oudste zoon). Of heb jij die reactie soms geplaatst pa ? 😉

    Like

    1. Koen, jouw vader (mijn neef) is, net als ik dus, een achterneef van deze Jorden. De opa van deze Jorden was een broer van de opa van jouw vader. Dus jullie zijn familie. Groeten,
      Anke Spijker

      Like

Plaats een reactie