Kijk die hoeren …

… in India zijn heel vaak minderjarige meiden die onder dwang 12 uur per dag zichzelf moeten prostitueren in een kamertje van een bij twee meter. Een hele ergerlijke vorm van kindermisbruik. Wimmy Hu (van The Red Sun) en Paulien Huizinga en een 30-tal anderen hebben zich de afgelopen tien dagen elk 12 uur laten opsluiten in zo’n peeskamertje (nagebouwd in de etalages van The Red Sun in Amsterdam). Wimmy en Paulien zaten er vandaag tot 20 uur. Met de bedoeling om geld op te halen om die meiden in India vrij te kopen en ze alsnog iets van een toekomst te geven. Totale opbrengst: ruim 100.000 euro.

Een gedachte over “Kijk die hoeren …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s