Iceman Henk doet ‘t

Voor zijn deelname aan de beklimming van de Kilimanjaro aan het einde van de maand – met 25 personen die lijden aan kanker, reuma, astma, ziekte van Cohn, slechts gekleed in een korte broek en onder leiding van de wereldvermaarde iceman Wim Hof – is Henk van den Bergh volop in training. Daar hoort bij een dagelijks bad van 5 minuten in het Gooimeer, nu zo’n 7 graden. Meer info.

13 gedachten over “Iceman Henk doet ‘t

  1. ‘Waar een wil is, is een weg’. Is een spreuk die mijn ouders vaak gebruikte, maar geldt nu zeker voor jou. Henk, we hopen van ganse harte, dat deze methode jou brengt naar minder pijn en dat je daardoor nog meer levensvreugde krijgt. Diep respect voor je.

  2. BESTE Henk, je bent een Absolute Topper dat je dit weer doet, heb diep Respect voor je!
    Heel veel succes man ik kom een dezer dagen met een ontbijtje voor je op de steiger als je het water uitkomt.
    Groet marc van Overbeek

  3. En voor wie het nog niet weet! Henk wordt graag gesponsord bij deze uitdaging! Loop even langs de smederij! Zo”n kanjer!

Geef een reactie