Een gedachte over “Hier Ontstaat Verstening

  1. Extra parkerplaatsen kunnen een oplossing zijn voor hinder van circulerend zoekverkeer dat op weg is naar een parkeerplaats. Dit zie je veel in Laren. In Blaricum kom ik dat niet tegen. Daar loop je het risico dat meer parkeerruimte extra verkeer aantrekt waardoor het probleem van circulerend zoekverkeer juist ontstaat. De oplossing daarvoor is zoals gezegd het aanleggen van extra parkeerplaatsen. En dat kan….de weide is nog lang niet vol geklinkerd! Maar ja…..de fiets kan ook, je woont in een dorp!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s