Forty feet goede goederen voor Irak

Karin van Wettum (r) heeft de afgelopen tijd met haar zoon Bjorn en schoondochter Zeno (beiden op handelsgebied actief in het Midden Oosten) goederen ingezameld voor Syrische vluchtelingen (met name Koerden en Jezidi’s) in en rond de Noord-Irakese stad Sulaymaniyah. Maandag a.s. wordt alles in een grote container geladen (17 meter lang = 40 feet) en naar Irak gereden. Er is nog ruimte voor uw overtollige kleding, schoenen, vloerkleden, kleine meubelen, keukengerei en al het andere waarmee vluchtelingen blij zijn. U kunt uw bijdrage tot maandag a.s. 10 uur afleveren op Enghlaan 16. Indien nodig kan het worden opgehaald, bel dan 06-53.96.03.65.

Een gedachte over “Forty feet goede goederen voor Irak

  1. Een geweldig initiatief van Bjorn, Zeeno en Karin! Wees er maar trots op, en breng uw oude winterjassen, mutsen, truien, schoenen, laarzen en whatever u niet meer draagt, dit weekend naar genoemd adres…. en velen zullen u dankbaar zijn!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s