3 gedachten over “Wel blauwe niet zone

 1. Voorspelling 2016!!!!. Na 13 januari besluit de commissie dat de blauwe zone doorgaat ( spreek uit ervaring) en er veel geld verloren gaat. Vervolgens zal de BOA het eerste half jaar hierop handhaven en daarna bloed het dood net zoals in Laren. De blauwe strepen vervagen en worden niet meer bij gehouden. Net zoals de gele strepen in het dorp Blaricum die bijna niet meer zichtbaar zijn.

  Like

 2. Winkels moeten natuurlijk goed bereikbaar zijn en blijven, maar dan praten we uit de aard der zaak over kort parkeren (stel 1 a 2 uur); kennelijk zit het probleem bij lang parkeren en dat los je niet op met een (kleine) blauwe zone in de hoop dat je zgn lang parkeerders dan weert (rond de winkels ).
  Met zo’n kleine blauwe zone met lage ” netto” opbrengst verplaats je het ondernemers probleem naar de nabij gelegen woonwijk(en) waar het toch al passen en meten is om te parkeren.
  Als ik daarbij bedenk wat de geraamde kosten van handhaving zijn zou ik dat geld liever zien
  gaan naar de aanleg van meer P plaatsen aan de rand van het centrum op de in het artikel plekken( Bellevue en protestantse kerk). Zo faciliteer je m.i. dat ondernemers, hun medewerkers en degenen die lang moeten of willen blijven in Blaricum ook een geschikte P plek hebben (binnen 250 meter). Zo bereik je m.i.dat er een beter evenwicht komt tussen lang & kort parkeren in Blaricum.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s