Werk mee aan de blauwe zonexit

Uit onderstaand bericht kunt u opmaken dat u tot en met 22 juni a.s. (via e-mail tot 23:59 uur) uw zienswijze over het derde blauwe zone-plan kenbaar kunt maken aan het college van B&W. Dus als u tegen bent, dan schrijft u even een briefje. Dan kan heel eenvoudig. Bijvoorbeeld:

Geachte college,

Mijn zienswijze op het huidige blauwe zone-plan is dat het van tafel moet omdat het geen enkele relevante cijfermatige onderbouwing heeft. Het feit dat het raadsbesluit om een blauwe zone in te stellen vooral is gebaseerd op een rapport uit 2010 (!) is te schandelijk voor woorden. Daarbij komt dat u de rapporten en metingen van recente datum – die er alle eenduidig op neerkomen dat er in het centrum van Blaricum-Dorp géén parkeerprobleem is – kennelijk terzijde heeft gelegd. Ten slotte is het aantal aanwonenden (waar ik er een van ben), winkeliers en ondernemers dat hinder zal gaan krijgen van welke blauwe zone dan ook, vele malen groter dan die paar winkeliers die ten onrechte menen er profijt van te zullen hebben; dit geldt ook voor gasten, klanten, relaties en gebruikers van aanwonenden, winkels, ondernemingen en instellingen.

Met groet,
J. Normaal-Burger.

Zoiets. Indien het u niet lukt een zienswijze op te stellen, dan stuurt u Oog maar even een mail, dan krijgt u hulp.
knip@oogopblaricum.nl

2 gedachten over “Werk mee aan de blauwe zonexit

  1. Het valt me op dat er maar weinig bewoners/bezoekers via Oog reageren op dit onderwerp. Óf het zal de bewoners/bezoekers een worst wezen óf men is het blauwe geleuter helemaal zat óf het college van B&W krijgt straks een enorme berg bezwaren over zich heen en zijn we verlost van deze oeverloze discussie. Ik ben benieuwd. Kan niet wachten op het verlossende woord.

    Oog: en dat luidt?

    Like

  2. Ik heb meerdere keren gereageerd en volg het terdege .Bakker Wassenaar die zegt dat hij zijn zaak verkoopt als de blauwe zone niet doorgaat maar een hele andere reden heeft om zijn zaak misschien te verkopen. Er worden vieze spelletjes gespeeld door figuren die niet gecorrigeerd worden door degenen die dat zouden moeten doen . Reaktie van Maria Piel .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s