Gaat de blauwe zone ondernemers kapot maken?

Neem bijvoorbeeld BijJelle. Die huurt aan de Dorpsstraat bedrijfsruimte van Dick Beek. De achteringang van Beek aan de Meentweg kan BijJelle gebruiken voor laden en lossen – hetgeen veelvuldig voorkomt. Handig dat daar al heel lang gelegen (voor de groentezaak van Beek en voor de slagerij waar nu de vishandel zit) een wit kruis is aangebracht: betekent dat men daar niet mag parkeren – opdat de ondernemers ongehinderd kunnen lossen en laden. Nu heeft de gemeente besloten om het witte kruis te verwijderen en de ruimte toe te voegen aan de blauwe zone. Waardoor BijJelle niet meer kan laden en lossen en de familie Beek (met auto en motor) niet meer ongehinderd toegang heeft tot de achterzijde van hun pand.

Vraag is hoe ver de gemeente wil gaan om dat onzalige plan voor die blauwe zone door te drukken? Immers: ook aan de Schoolstraat zitten ondernemers en instellingen die het huidige blauwe zone-plan als een ernstige bedreiging zien voor hun activiteiten.
Dit wordt dus Bestuursrechter, dit wordt dus voorlopige voorziening, dit wordt dus kosten. Met dank aan de dorpspartijen Hart voor Blaricum (‘mooi dorp’ … blablabla, wauwelwauwel) en De Blaricumse Partij (let op het bijvoegelijk naamwoord …).

6 gedachten over “Gaat de blauwe zone ondernemers kapot maken?

  1. Is dit nieuws…? Ik wil en velen met mij …POSITIEF NIEUWS op uw site! Leuke dingen waar mensen vrolijk van worden! Mooie foto’s !

    Oog: niet kijken, van lezen wordt u sowieso al moe

    Like

    1. Jan Heybroek is oprecht en intelligent met zijn reakties . Uw gebrek ,hr. Boesmans ,is dat u niet WILT nadenken . Reaktie van Maria Piel .

      Like

      1. Wat bedoelt u nou ….? mevrouw Maria Piel …..nadenken doe ik al heel lang…..en sorry….ik zal NIET MEER REAGEREN OF KIJKEN NAAR MR. Peter van Rietschoten…..Wat het oog ziet is buiten mijn beeld. Zo’n reactie van jullie is aan mij niet besteed. laat anderen dat maar doen…..ik wens jullie allemaal een heel mooie zomer!!!!!

        Like

  2. Slechte zaak als dat wat hierboven omschreven is ook echt zou worden uitgevoerd. Maar ja ambtenaren zijn en blijven veelvuldig raar denkend volk.

    Like

Plaats een reactie