Pas in hemelsnaam op met elk ja van gedeputeerde Post!

Weet u het nog? De coalitie van Hart voor Blaricum, De Blaricumse Partij en CDA die, keihard tegen het coalitieakkoord in en aangelengd met DAB enerzijds en D66 en VVD anderzijds, gesplitst stemde over ‘niet meerijden over ’t Merk, wel over de Meent, mits geen vrije busbaan’? Al iets over gehoord? Nee. Enig effect vernomen van het voor wethouder Boersen 200.000 euro betaalde entreegeld voor de HOV-Stuurgroep? Nee.

Zie hoe het met de HOV in Uden gaat. Aanvullende kosten voor aapassingen van het HOV-traject. Duur betaalde en waarschijnlijk best wel veilige rotondes die – omwille van de HOV – weer moeten worden verwijderd. Elders ook ingrepen in de bestaande situatie – iets waarover dapper en duidelijk Huizen klip en klaar heeft gezegd ook dat soort veranderingen bij het realiseren van de Meent-variant pertinent niet te willen.

Ofwel: een nee van gedeputeerde Post tegen ‘Meent-variant zonder vrije busbaan’ is een slechte zaak, een ja mogelijk nog slechter …

Screenshot van Brabants Dagblad; hier hele bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s