Oog op Blaricum

11 december 2016

Fun in de run

Filed under: bijeenkomsten,nieuws,sport — Oog op Blaricum @ 15:07

Zo’n 90 Santa’s namen vanmiddag met uiteeenlopende snelheden en tussentijdse consumptiepatronen deel aan de Family Santa Run 2016, georganiseerd door het Activiteitenfonds Blaricum. Spreekstalmeester van dienst was Frans Ruijter, de warming up en run-begeleiding werden verzorgd door Jochem Uytdehaage en onderweg en bij de finish zorgde Het Vitus voor koek, gloeiwijn, zopie en andere horeca-ervaringen. Gezellige boel.

2 Comments »

  1. Top inzet van vrijwilligers tijdens Santa Run Blaricum

    Comment by A.Francois — 11 december 2016 @ 17:35 | Beantwoorden

  2. Het was echt ontzettend leuk om mee te doen. Goede organisatie, prachtige route, originele stops onderweg (bij boer Nico over de strobalen door de stal, bij de brandweerkazerne door een echt sneeuwveld, een Glühwein en warme chocomel stop bij het uitkomen van de neng en een kerstkoor bij de Albert Heijn). De kinderen en wij hebben genoten! En na de eerste ronde man en kinderen in het Vitus achter gelaten en nog even met Jean-Jacques een rondje echt gerend (eerlijk is eerlijk, zijn derde en mijn tweede ronde). Activiteitenfonds Blaricum, dank je wel en tot volgend jaar!

    Comment by Linda Eggenkamp -selfiepiet — 12 december 2016 @ 22:51 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: