Oog op Blaricum

26 december 2016

Overweging

Filed under: gedicht,leven — Oog op Blaricum @ 08:30

2 Comments »

  1. Als de nieuwe Messias uit New York nu ook nog meedoet, komt het misschien, héél, héél misschien nog goed. Maar ik houd echt mijn hart vast.

    Comment by Ronald van Keekem — 26 december 2016 @ 11:12 | Beantwoorden

  2. Het rechtse schorriemorrie die nu aan vernietiging doen van cultureel erfgoed ,ecosystemen etc. is brutaal genoeg om straks mee te liften en te overleven door links vernuft . Verder 2 voetnoten: 1. ik ben volkomen eens met je opvatting : geen stiekeme omvorming tot bedrijfsruimte – gewoon weer terugbrengen tot woning met mooie tuin .Deze woning is eigenlijk een KEUTERboerderij van origine .Bedoeld hiermee het oude pandje naast de Meelmuis . 2. enige dagen geleden heeft Liesbeth Boersen een overeenkomst getekend met een bouwondernemer .De voormalige TUINDERIJ van Calis moet veranderen van BEDRIJVENterrein in woongebied voor 8 woningen .BEDRIJVENTERREIN ???????? .ACHT WONINGEN ? . Reaktie van Maria Piel .

    Comment by rubenpiel77@gmail. — 26 december 2016 @ 12:29 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: