3 gedachten over “Bij de goede voornemens

 1. Jij begrijpt het OOG, het wordt tenslotte jouw eerste keer !! Prachtig dat je dit cadeau jezelf geeft!!

  Er gaat wereld voor je open als je gewoon accepteert dat het koude water je laat voelen dat je lijf van uit de natuur regeert zoals het bedoelt is. Maar vergeten is door leven in onze 20 graden comfort wereld.
  Ja stapt heel even uit je comfortzone en het lijf is heel goed in staat hier mee om te gaan. Ja het denken in het hoofd is dat niet gewent.
  Laat het gebeuren. Het is zo’n mooie ervaring.

  We zijn met een hele mooie gedreven groep mensen ( allemaal eens de eerste keer gedaan) en met op het strand genoeg om warm te worden ( eten-drank-vuur-tenten)
  en worden in het water zeer professioneel ondersteund door onze Blaricumse reddingsbrigade.

  Alle gerealiseerd met hartverwarmende medewerking van een aantal Blaricumse ondernemers. Wil ze, als Oog het goed vindt, toch even noemen omdat zonder deze ondernemers het niet lukt

  Paul Kaarsgaren van de Dutch Party Company voor tenten. Restaurant Bruis (ja die nieuwe op de Blaricummer meent) voor de chocomel en koek. Onze ongeëvenaarde Bakker Wassenaar voor broodjes
  waar dan waanzinnige worsten van Maasland Vleeswaren Piet Groot op geserveerd worden. Meat Saver Stan Hofstee voor warme delicatessen. Hoveniersbedrijf Bram Oudshoorn voor hardware, rijplaten, vuurkorven.
  Health Center Fit en MTH accountants voor organisatie. En Paul Koster voor geluid. Het kan niet mis met deze ondersteuning!
  En mee(r) sponsoren kunnen we gebruiken.!!!!

  Dus Blaricummers komt allen en geniet zoals al reeds veel Blaricummers voor jullie deden en doen .
  Dit is voorafgaand aan het mooie Mid-Winter vuur op het oranje weitje waar je bijna aansluitend hier over kan napraten en als deelnemer nagenieten.

  Een mooiere start van 2017 kan je je niet wensen, alles binnen de Blaricumse grenzen.

 2. Even een kleine, maar niet onbelangrijke correctie op Henk van Bertus van den Bergh zijn geweldige betoog. Het Midwintervuur is NIET op het Oranjeweitje, maar op het Ziekenweitje. Voor de rest klopt het als een bus. Komt allen naar dit geweldige spektakel.

 3. Er zijn nog vele sponsors maar we gaan ze nu niet noemen dat komt de komende dagen wel goed en zeker op zondag daar zal blijken hoeveel sponsoren met dit prachtige evenement hebben meegewerkt. Let op de Pr de komende dagen van FIT of kijk op hun site en geef je op om een heerlijke zit mee te maken.

Geef een reactie