Voor al degenen die …

… bang zijn voor de waarheid, niet de waarde (durven) zien en begrijpen van journalisten en kunstenaars (noch van degenen die op het snijvlak van deze twee roepingen actief zijn – zoals Oog), scheef hangen van de vooroordelen en de platte gewoontes van de massa en zich vastklampen aan angst verpakt in materie, indoctrinatie en genot en die zich daarnaast even gemakkelijk zoals de gemiddelde rat door een riool loopt, schuldig maken aan uitsluiting, zelfbedrog en discriminatie.

Take your broken heart, make it into art.

4 gedachten over “Voor al degenen die …

  1. Uitstekend Oog om deze unieke toespraak te plaatsen. Het geweten is opgestaan. Moedig en onderbouwd. Gesteund door een indrukwekkend gehoor. Laten we hopen op meer van deze helaas noodzakelijke acties.

  2. Het belangrijkste statement van de toespraak van Meryl Streep was dat zij memoreerde hoe een persoon die het hoogste ambt zal bekleden een kritische journalist en publique vernederde door een imitatie te geven van het minder valide zijn van de genoemde journalist .. Meryl Streep was waardig.Donald Trump is mentaal en cognitief ongeschikt om het hoogste ambt te bekleden . Het kiesstelsel in Amerika is hier mede debet aan .Echter de Republikeinse Partij in Amerika draagt grote verantwoordelijkheid voor het handhaven van Trump en ondersteuning van zijn beleid zoals binnenkort 82 miljoen Amerikanen hun Obamacare ontnemen . Er bestaat ook nog zoiets als een afzettingsprocedure . Reaktie van Maria Piel .

Geef een reactie