7 gedachten over “Die nieuwe ingang

 1. Een uiterst logische plek (!), zeker voor mensen die niet zo goed ter been zijn en die moeten nog wel eens naar het ziekenhuis.
  Dit slaat helemaal nergens op.

 2. Begrijp deze verandering echt niet. Deze ingang is er al vele jaren en waarom nu veranderen. Het is daarnaast zeer onlogisch als je met de fiets of bus uit de richting Huizen of Blaricum komt.
  Ik rij hier elke ochtend en avond langs en kan je melden dat de parkeer overlast bij de scholen in het oude dorp Blaricum vele malen hoger is. En als de overlast van het parkeren in de buurt toch zo groot is, dan zouden ze ook hier iets aan kunnen doen door bijvoorbeeld verbodsborden of verhoogde stoepen. Onbegrijpelijk dat het algemene belang moet wijken voor het belang van enkele medebewoners.

  1. In zijn totaal niet Thijmen, lees hierboven de reactie van Tergooi op de vraag die Oog vandaag heeft gesteld aan de afdeling communicatie van het ziekenhuis, betreffende deze verandering. het moge duidelijk zijn
   het grote geld heeft weer, jammer genoeg haar zin gekregen.

 3. Ik ben vele malen aangesproken door een bewoner van de Koningin Emmalaan,als ik op mijn zoon stond te wachten dat ik daar niet mocht parkeren tot vervelends toe.En we vonden regelmatig briefjes onder de ruiterwisser dat we aso’s waren om bij hun voor te parkeren.Bewoners hebben nu over de hele strook struiken geplant.Laten ze ergens gaan wonen waar een parkeerverbod geldt.

 4. Verbazingwekkend waar men zich vandaag de dag al niet druk om kan maken … lopen is gezond … fietsen is gezond … je kunt met de bus … je kunt met een taxi … je kunt met de auto … parkeerplaatsen in overvloed (áls ik er al moet zijn heb ik altijd plaats) … maar ja je moet er wel voor betalen en dát is voor sommigen net even te lastig … een puntje van kritiek is natuurlijk wel dat het voor mensen die slecht ter been zijn en met de bus komen erg om is … maar zoals altijd de goeden lijden onder de kwaden …

 5. Het gaat inderdaad om GELD. Voor mensen die fietsen en goed kunnen lopen is de gewijzigde ingang te overzien, al is de ingang vanaf de bushalte zeer onlogisch geworden. Maar, oudere mensen met alleen AOW (en eventueel een klein pensioen), die bijvoorbeeld 7 dagen op bezoek gaan bij hun familie, betalen 7 x Euro 3,– = Euro 21,– om een zieke te bezoeken.
  Die gingen buiten het parkeerterrein staan om deze kosten te besparen. Men staat echter niet op privéterrein, maar op openbare grond. Gemeente: snel alle palen en struiken weg laten halen. Dit wordt op andere plaatsen ook niet getolereerd.

Geef een reactie