Oog op Blaricum

3 februari 2017

Beknelling

Filed under: 112 — Oog op Blaricum @ 21:18

A27, thd hp 101,7 L, 19:50 uur: een auto kreeg ter hoogte van het tankstation ’t Veentje een technisch mankement waardoor de snelheid terugliep. Een Porsche Cayenne kon deze auto niet meer ontwijken. Na een lichte aanrijding begon de Porsche te tollen en kwam in de berm tegen bomen tot stilstand. De bestuurder raakte bekneld en werd door Brandweer Eemnes & Blaricum bevrijd. De traumaheli kwam ook ter plaatse en landde na een ‘weilandpoging’ op de A27.
De bestuurder en een andere inzittende met eveneens letsel zijn met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De inzet van de hulpdiensten was aanzienlijk. Na circa 50 minuten is de A27 weer gedeeltelijk vrijgegeven voor het verkeer.

crashporschea27-5-1-kopie

1 Comment »

  1. Vroeg me al af wat er was, sirene”s, helicopter….

    Comment by G.van Arum — 4 februari 2017 @ 11:57 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: