Oog op Blaricum

5 februari 2017

Afdeling overbodig straatmeubilair

Filed under: dingen,niet goed bezig — Oog op Blaricum @ 11:51

Dorpsstraat: …

… twee grote prullenbakken op 17 meter afstand …

… en rechtop neerzetten is kennelijk te veel gevraagd.

Onnodig voor drie (3) buurthonden en het dorpsgezicht gaat er weer verder op achteruit.

3 Comments »

  1. Bijzonder!!!! Toen 2 jaar geleden gevraagd werd aan handhaving waar men 11 doggy bakken wilde hebben heeft men gekeken waar veel overlast is van honden. De meentweg thv de klaphek werd daar in meegenomen. Dit na overlast meldingen van diverse burgers. Ik ben benieuwd OOG of ze daar onder andere ook zijn geplaatst. En bijvoorbeeld in het park bij de piepersweg. Of is dit de zelfde aannemer die ook de blauwe lijnen schilderde. 🙂

    Comment by h. van esch — 5 februari 2017 @ 12:53 | Beantwoorden

  2. Ik heb daar nog nooit een hond zojn behoefte zien doen. Ze hadden hem beter bij mij voor de deur kunnen zetten (Eemnesserweg), Daar durf ik de berm of het gras niet meer te betreden. Als ik de haag snoei moet ik uitkijken waar ik loop.

    Comment by Niels Van de Westelaken — 6 februari 2017 @ 19:21 | Beantwoorden

  3. Zou graag een prullenbak willen op de eerste molenweg, waar een hondenopvang is voor zwerf honden uit het buitenland en waarvan de honden op straat door de kinderen worden uitgelaten zonder dat ze iets opruimen. En dat zijn er soms wel 6 tegelijk.

    Comment by Pem Bakker — 8 februari 2017 @ 09:37 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: