Afdeling overbodig straatmeubilair

Dorpsstraat: …

… twee grote prullenbakken op 17 meter afstand …

… en rechtop neerzetten is kennelijk te veel gevraagd.

Onnodig voor drie (3) buurthonden en het dorpsgezicht gaat er weer verder op achteruit.

3 gedachten over “Afdeling overbodig straatmeubilair

  1. Bijzonder!!!! Toen 2 jaar geleden gevraagd werd aan handhaving waar men 11 doggy bakken wilde hebben heeft men gekeken waar veel overlast is van honden. De meentweg thv de klaphek werd daar in meegenomen. Dit na overlast meldingen van diverse burgers. Ik ben benieuwd OOG of ze daar onder andere ook zijn geplaatst. En bijvoorbeeld in het park bij de piepersweg. Of is dit de zelfde aannemer die ook de blauwe lijnen schilderde. 🙂

  2. Ik heb daar nog nooit een hond zojn behoefte zien doen. Ze hadden hem beter bij mij voor de deur kunnen zetten (Eemnesserweg), Daar durf ik de berm of het gras niet meer te betreden. Als ik de haag snoei moet ik uitkijken waar ik loop.

  3. Zou graag een prullenbak willen op de eerste molenweg, waar een hondenopvang is voor zwerf honden uit het buitenland en waarvan de honden op straat door de kinderen worden uitgelaten zonder dat ze iets opruimen. En dat zijn er soms wel 6 tegelijk.

Geef een reactie