Oog op Blaricum

13 februari 2017

Temperatuur stijgt – …

Filed under: straatbeeld — Oog op Blaricum @ 10:08

… de straten worden weer schoon.

2 Comments »

  1. Afgelopen zaterdag schreven de BOA’s bonnen uit aan in de vakken geparkeerde automobilisten zonder parkeerschijf terwijl de blauwe strepen (op straat; zie boven en op de trottoirband) niet tot slecht zichtbaar waren: een niet echt kenbare blauwe zone. Formeel hebben ze vast gelijk, immers de borden aan randen blauwe zone waren vast nog zichtbaar. Gastvrij is anders. Is dit nou de bedoeling? Deze vraag ook via Twitter aan gemeente Blaricum gesteld maar (nog?) niets op gehoord. Dan maar even hier via Oog: Beetje betrokken BOA handelt in de geest en ‘waakt’ door langere monitoringsduur met fotootje als bewijs. Het ging toch om de positieve gedragsverandering door het weren van daadwerkelijke langparkeerder, stoeprovers, etc? Nu lijkt het meer op formeel bonnen jagen. Lijkt mij ook geen positief uithangbord voor de winkeliers. En ook niet hoe we met elkaar een leuke leefgemeenschap vormen….
    Om met een beetje humor te eindigen. Deed mij denken aan: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3077634/2017/02/10/Zo-maakt-rechter-komaf-met-belachelijkste-parkeerboete-ooit.dhtml

    Comment by Peter Smit — 13 februari 2017 @ 15:54 | Beantwoorden

  2. Er zijn genoeg moderne woonwijken waar uw wensen van OVERDADIGE Blauwe B alken minder vervuilend in het Oog springen dan nu hier in het VOORMALIG KARAKTERISTIEK Blaricum . De plaatselijke Grootgrutter heeft alle belang dat het verloop van nieuwe parkeerders snel gaat Boodschapjes doen , afrekenen en snel , snel de volgende winkelparkeerder . Inpakken en wegwezen . en een bon als je dat niet doet . In ieder geval ontbreekt elk gevoel van schoonheid en waardering voor ons Blaricum bij U . Smakeloos om dat GORE blauw te eisen en dan ook nog eens BEKAKT te pruilen als er eens terecht gehandhaafd gaat worden . . Reaktie van Maria Piel .

    Comment by rubenpiel77@gmail.com — 13 februari 2017 @ 18:33 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: