Oog op Blaricum

6 juni 2017

Vrolijke dis – met een gemis

Filed under: bijeenkomsten,nieuws — Oog op Blaricum @ 09:30

Dorpskenner Frans Ruijter vertelde gisterenavond de circa 160 deelnemers aan de Blaricumsche Avond hoe het in Blaricum zo met de asperges is gekomen en hoe de diverse boeren en tuinders zich met telen en steken bezighielden. (‘Wil je ze van de akker, dan koop je ze bij Bakker; heb je het klein, dan koop je ze bij Albert Heijn’). Evenals tent-initiatiefnemer Maarten Beuningh stond Ruijter stil bij het overlijden van Mariëlle Bakker en wat haar stimulerende rol is geweest voor de lokale asperge-activiteiten. Een toast werd uitgebracht op Mariëlle en op allen die aan het fenomeen asperge in de gemeente hebben bijgedragen.

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: