Oog op Blaricum

25 juli 2017

Dorpsgenoot wint goud

Filed under: nieuws,sport — Oog op Blaricum @ 11:03

Bij de Maccabiah Games in Tel Aviv, de Joodse tegenhanger van de Olympische Spelen, hebben de Nederlandse hockeymannen eerder deze maand de gouden medaille binnengesleept. Het team met spelers uit de Overgangsklasse en Eerste Klasse bleef daarnaast het hele toernooi ongeslagen. Het toernooi verliep nagenoeg vlekkeloos voor de mannen. In de halve finale ontdeed Nederland zich met 5-0 van Israël en in de finale werd gewonnen van Australië met 2-0. Dider Meijer en Sake Hermans waren de doelpuntenmakers. Doelman en geboren en getogen dorpsgenoot Philip Breitenstein werd daarnaast benoemd tot speler van het toernooi.

1 Comment »

  1. Absoluut klasse van dit team! Ook nog leuk om te vermelden dat het damesteam brons won.

    Comment by Robert E. Breitenstein — 25 juli 2017 @ 16:26 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: