Oog op Blaricum

19 augustus 2017

Goed voorbeeld doet volgen

Filed under: samenleving — Oog op Blaricum @ 09:18

In lijn met de komende Wilhelmus-plicht – en vanwege het door de gemeente weer niet durven gebruiken van polsbandjes – verdient het aanbeveling om kermisbezoekers van elders aan de rand van het Dorp te testen op hun kennis van de Blaricumse cultuur. Naar wat voor feest ga je, ken je het locale volkslied, ken je de weg hier wel zonder tomtom en met 12 bier op, enzovoort. Voor de test gezakt: baaibaai, zwaaizwaai. Overigens kunt u dinsdagmiddag in Vitus live met genoemd en onderstaand lied meezingen! Voorzanger zal zijn onze eigen AAA-artiest Stef van den Bergh.

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: