Oog op Blaricum

26 augustus 2017

Dat ruimt op

Filed under: goed bezig — Oog op Blaricum @ 12:33

Wat doe je als je je daags na de kermis mateloos irriteert (nee: ergert!) aan allerlei feestresten (…) op straat? Madeline Lindeman pakte een grote plastic zak en ruimde een stuk van de Raadhuistraat en de Eemnesserweg op. Lindeman: ‘De hoeveelheid rotzooi verbaasde me al direct; wat er zoal bijzat des te meer.’ Ze doelt op de lege flessen sterke alcoholische dranken, lachgasbuisjes, ampullen ‘amfiexplode’, en natuurlijk veel rommel waarover de natuur meerdere decennia doet om het al dan niet grondvervuilend af te breken. Lindeman: ‘Ik lach omdat ik blij ben dat ik dit rondje heb gemaakt, maar in feite is het om te huilen.’

8 Comments »

 1. je ergert je aan iets!
  denk aan je nederlands , oog

  Oog: dank u – Oog is met een hoofdletter

  Comment by hans lommel — 26 augustus 2017 @ 13:41 | Beantwoorden

 2. Bij mij in de haag lag nog een lege liter- fles Wodka en 3 onaangebroken blikjes Heineken.

  Comment by Peter van den Breemer — 26 augustus 2017 @ 14:13 | Beantwoorden

  • Toch aardig dat ze wat te drinken voor u achterlaten

   Comment by Peter Kitzen — 26 augustus 2017 @ 16:35 | Beantwoorden

  • Ook ik ben aardig bezig geweest op de Middenweg waar wij wonen!
   Op straat, tussen de hagen en op de stoep! Voelde wel goed ,maar kloppen doet het niet!

   Comment by Enny Bakker Klaver — 28 augustus 2017 @ 15:48 | Beantwoorden

 3. Dank je Madeline! De overlast van de rommel valt nog mee ten opzichte van het geluid op late uren. Zouden we ooit de zangers uit de kroegen krijgen, ze om 2345u laten sluiten en zo kunnen voorkomen dat de Kermis wordt overgekomen door (via socialmedia opgetrommelde) zuipende en schreeuwende types van ver buiten ons dorp?

  Comment by Pieter Eshuis — 26 augustus 2017 @ 18:06 | Beantwoorden

  • Laten we hopen dat het dorpsfeest weer een Dorpsfeest wordt met paarden, vuurwerk, volksspelen, oliebollen en een draaimolen en in de cafés een leuke onbekende volkszanger tot een uur of 12 wat gezellige meezingers vertolkt met een redelijk geluidsniveau waardoor de omwonenden niet de ruiten uit hun sponningen horen trillen. En dan even een avondje lekker dansen in ’t Vitus. Beetje nostalgie is niet verkeerd. Nee daar komen geen hordes lallende, pissende zuipschuiten meer op af. Maar dat vindt bijna niemand in het dorp erg, denk ik.
   Word ik een oude zeurpiet???😆😊😉
   En ja nog even dit: applaus voor de geslaagde inspanningen van de Oranjevereniging!!!!!
   Misschien dat de horeca per getapt biertje 10 cent aan de Oranjevereniging kan schenken want tenslotte is hun evenement de reden van de enorme omzet op deze dagen.

   Comment by madeline lindeman — 27 augustus 2017 @ 10:26 | Beantwoorden

 4. Het is schandalig dat buren van een bekend cafe op zoek moeten naar illegaal (in strijd met de verstrekte vergunning) in het groen of achter een zwart gordijn op het terras geplaatste speakers. Via melding gemeente/boa/agenten speakers uitgeschakeld.

  Comment by Peter van den Breemer — 27 augustus 2017 @ 14:23 | Beantwoorden

 5. Dat vind ik ook , 10 cent voor de Oranje vereniging. Niks mis mee

  Comment by Cor van der Veen — 8 september 2017 @ 16:12 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: