Een veer in het Oog-kont

Bij deze wil ik je oprecht complimenteren met je geweldige website Oog op Blaricum.

Als geboren en getogen Blaricummer ben ik, door omstandigheden, op jeugdige leeftijd vertrokken uit Blaricum, maar heb tot oktober 2002, toen mijn moeder overleed, altijd zeer frequent mijn geboorteplaats bezocht. Daarna werd dat incidenteel.

Enkele jaren gelden ontdekte ik door een toevalligheid je site en sindsdien ben ik een fanatieke dagelijkse bezoeker, zelfs nu ik in het buitenland woonachtig ben.

Behalve een begenadigd fotograaf ben je ook een uitstekend en volhardend onderzoeksjournalist. Chapeau voor de wijze waarop je feiten boven water krijgt en deze op treffende wijze weet te publiceren.

Je bent echt de luis in de pels van het gemeentebestuur, dat moge duidelijk zijn.

Hoewel er ook wel wat negatieve geluiden vanuit bewonerszijde te lezen zijn, moet ik eerlijk bekennen, dat ik telkens weer geniet van de wijze, waarop je je verwoordt. Geweldig. Je bent echt een taalkunstenaar.

Ik hoop nog lang van je foto´s en publicaties te mogen genieten en wens je heel veel succes bij de voortgang van je gewaardeerde werkzaamheden.

 

Met vriendelijke groet,

Edward Bakker

Een gedachte over “Een veer in het Oog-kont

  1. Ter aanvulling op bovenstaande reactie van Edward, waar ik het van harte mee eens ben: het is ook heel leuk om af en toe een aantal jaren terug in de tijd te gaan (zie de kolom rechts, onderaan). Toevallig heb ik dat gisteren gedaan en soms leidt dat tot heuse ‘oh ja!’-ervaringen. 🙂

Geef een reactie