De wandeldame en het hek

Ze kwam van de bushalte en wilde naar de Koningin Emmalaan – om te wandelen. Ze kwam bij het nieuwe hek en dacht dat er verderop wel een doorgang zou zijn – net zoals toen. Maar dat viel tegen, geen doorgang. Ze liep maar door – tot het einde van het hek. Best wel een eindje. Toen ging ze berm in, stak de Prins Hendriklaan over en liep de andere berm in. Want op de rijbaan blijven lopen … dat leek haar geen veilig idee. Toen dus een flink stuk terug door de berm (met allerlei stekelig onkruid, keien die het hobbelig maken, vocht) en uiteindelijk kwam ze in die Emmalaan. Ze vond het allemaal nogal vreemd.

4 gedachten over “De wandeldame en het hek

  1. Heerlijk toch als wegbeheerder slapend je geld verdienen?
    En je uitvoerende vriendjes die nooit kritische vragen stellen en tijdens hun werk verderslapen?
    🤣🤣🤣

  2. Oh, zit dat zo. Ik dacht namelijk altijd dat dat hek er staat om fietsers en wandelaars te beschermen tegen een kleingeestige die vanuit het Koningen-reservaat zomaar contact met een gewone burger zou willen maken.

  3. Als er voor voetgangers een oversteek is dan zal een gemeente dat duidelijk aangeven d.m.v een zebrapad o.i.d.
    Helaas denken de meeste voetgangers in Nederland en vooral in Amsterdam dat je willekeurig overal kunt oversteken en dat automobilisten maar rekening moet houden met dat “overstekend wild”.

Geef een reactie