2 gedachten over “‘Ouwe Tak’ Marise reageert op kermis-oordeel …

  1. De burgemeester van Blaricum vind ik onbetrouwbaar naar haar eigen Blaricumse volk. Twee jaar geleden wist ze wijkagent Knap aan de schandpaal te binden door hem te beschuldigen van uitgelekte negatieve informatie over de kermis. Een jaar later maakt diezelfde burgemeester tijdens een veiligheidsoverleg misbruik van haar zetel om mij als vrijwillige agent te elimineren waardoor ik deze hobby niet meer kon uitvoeren. Zo’n burgermoeder verdient het niet om de Blaricummers te vertegenwoordigen. Doet mij denken aan oud-burgemeester Le Coultre die tijdens de olympische spelen in Seoul in een interview op de vraag:” waar bent u liever in Blaricum of Seoul” trots antwoordde: ” Seoul”.

  2. Ik heb deze kermis ook ervaren conform het beeld dat Marita en Marise schetsen.Het allermooiste van dit artikel is nog dat ik met mijn 48 jaar nog onder de jongeren val! Lees de zin “en de jongeren na slutiing van de kermis rustig het dorp uit te begeleiden”. Hoewel, het dorp ben ik uiteraard ook ’s nachts niet uit geweest.

Geef een reactie