5 gedachten over “Wanneer heb jij voor het laatst een bezige BOA gezien?

  1. Vroege winterslaap??? Of gevallen van de slechte wegen in blaricum ,maar niet naar het WOONWAGEN kamp op schapendriftdrift ,die moest zonodig vernieuwt worden ,belachelijk gewoon ,geld over de balk gooien .

    1. Hoi Michel (en Peter van Oog) ga de boer op en verzamel de burgers van Blaricum. Ga met hen naar de burgemeester en eis dat jullie mij terug willen als”enige”BOA van Blaricum. Zodra de burgemeester mij persoonlijk belt om mij terug te vragen fiets ik 1 januari 2019 in een blauw pakje door het dorp Blaricum. Even een weetje: de BOA die destijds mijn plek in nam omdat die boventallig was heeft vanaf dag 1 nog niet 1 x het dorp bezocht. En inmiddels is mij bekend dat deze door gezondheid redenen nooit meer in uniform de straat op gaat. Nou bedankt.

Geef een reactie