Wat zien wij hier zoal?

a) Een inmiddels verhuurd pand. Zat heel vroeger een reformwinkel (een wat …?) in. Naar verluidt trekt hier binnenkort in René Kapsalon, ook gevestigd in Laren. Dat is dan kapper nr. 7 in het Dorp. Volgens deskundigen is Laren out en Blaricum hot. Dat doet wel even terugdenken aan het vooral door burgemeester Le Coultre ondersteunde beleid om Blaricum ten opzichte van Laren vooral normaal te houden …
b) Mooie herfstkleuren (tweede foto).
c) Een aso-Range Rover die triple scoort met niet in een parkeervak staan, op de stoep staan, voor een uit-/inrit staan. Laten we hopen dat de diverse medeweggebruikers en mede-pandgebruikers annex normaalparkeerders niet aan de trekhaak blijven hangen. Aan een scheefgetrokken, dwars op de rijbaan staande RR heeft niemand iets. Toch?

Geef een reactie