Een gedachte over “Grap van de dag:

  1. LAATSTE KANS!! Te koop een goed uitziende BOA nog vol van energie en kennis van handhaving. Absoluut 8 uur per dag zichtbaar in uw dorp. Ondanks dat de verkeersovertredingen weinig geld in het laatje brengen van uw gemeente, kan ik u beloven dat rust wederkeert in Blaricum. Deze BOA is nog houdbaar tot 2035. De koper (gemeente) kan zich wenden tot de redactie van Oog voor in het contact komen met de verkoper.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s