2 gedachten over “Noodmelding

  1. Krijg net bericht van een vriendin die woond in een huis in het oude dorp van de alliantie, de bewoners kregen bericht dat het opmeten van woningen en asbest-opname voor de verduurzaming gewoon doorgaat, tja de mensen van de alliantie zijn begonnen 19 maart
    Het merendeel van de bewoners is ouder dan 50 zelf tot over de 90, en die opmeters van de alliantie komen in al die huizen.
    Ja burgemeester zeg daar eens wat van tegen de alliantie, in deze Coronatijd dat iedereen afstand MOET nemen van elkaar. Ook de Alliantie moet zich aan de regels houden, en in dit geval verzetten ze dat huisbezoek maar

  2. Burgers van Blaricum, onze oudere bewoners van 88 huurwoningen in ons dorp zijn onze proefkonijnen voor de immuniteitstheorie van regering en het RIVM . Dat het RIVM een jongere leeftijdsgroep voor ogen heeft lappen wij aan onze laars . Er zullen woningen vrijkomen . Die kunnen verkocht worden . Een mazzel voor De Alliantie . . Wij weten precies wat wij doen . .De meerderheid van jongeren krijgen een licht symptomatisch verloop maar voor ouderen verloopt het heel slecht,zij krijgen een ernstige longontsteking waar soms de dood op volgt . Reaktie van Maria Piel .

Geef een reactie