4 gedachten over “De norm …

 1. Dit is gewoon de harde waarheid! 🤭

  Voor wie het nog niet duidelijk is 🤣

  Als je een vriend of vriendin tegenkomt mag je die niet knuffelen, maar als je sexwerker bent mag je er wél mee naar bed…..😂😂

  Je mag je auto vol proppen met mensen, maar als je uitstapt moet je 1,5 meter aanhouden…..😂😂

  We mogen niet zingen in de kerk, maar een kerkkoor op het podium mag wél.😂😂

  En ga je met vrienden uit eten? Met een “kuch-scherm” mag je lekker dicht bij elkaar….loop je daarna samen naar de auto? Dan wél 1,5 meterafstand…en in de auto mag je dan weer gezellig naast elkaar zitten😂😂

  Contactsporten mag gewoon, maar ná het sporten in de kantine en onder de douche wél 1,5 meter aanhouden😂😂

  We mogen weer naar voetbalwedstrijden , maar bij een doelpunt moeten we “hoera” fluisteren!!! 😳😳

  Denkt Rutte dat het een spelletje is??? En wat vindt hij zichzelf toch grappig……één grote poppenkast!
  Hoe geloofwaardig is dit nog??
  Opzouten met al die pijlen, looproutes, muilkorven en al die stomme niet-kloppende regels van die 1,5 meter.

  Opzouten met dit clownskabinet!

  Like

 2. Ik geloof dat deze meneer JB het niet helemaal heeft begrepen. Ik wens hem geen corona toe, maar als je het van dichtbij hebt meegemaakt zou hij wel anders praten. Dit is werkelijk grote onzin wat hij verkondigd 👎!

  Like

 3. Beste Peter,

  Niemand wenst iemand anders corona, of een andere ziekte toe. Dat mogen we althans hopen. En zeker, sommigen (dus: SOMMIGEN!) gaan door een hel.

  Wat mij echter hogelijk verbaast is dat het leeuwendeel van de bevolking als gehersenspoelde zombies achter de reguliere media, het RIVM en het OMT aan loopt en dat men hetgeen zij poneren voor zoete koek slikt, zonder dat ook maar een hersencel in staat blijkt tot zelfstandig kritisch nadenken.

  Het is een genoegen te kunnen constateren dat JB daarop een gunstige uitzondering vormt.

  Een andere mogelijkheid, complementair aan het in de tweede alinea gestelde, is dat het velen weliswaar niet aan kritisch denkvermogen ontbreekt, maar wel aan tijd om aanvullend onderzoek te doen. In een gig economie waarin steeds vaker dubbele banen NOODZAAK zijn teneinde het hoofd financieel boven te kunnen houden en die bewust zo ontworpen is (dit is een andere discussie, die ik hier niet aanga), is het ontbreken van voldoende tijd, of energie, allerminst verwonderlijk.

  Het huidige internet bevat een breed scala aan informatie, die afkomstig is van een al even breed scala van bronnen. Het is daarom van het allergrootste belang om, in die overweldigende hoeveelheid, het kaf van het koren te kunnen (onder-)scheiden.

  In vier diverse bronnen die men onder het koren mag scharen – ik beperk mij tot Nederlandse bronnen; er zijn er vele meer, ook internationaal – komen aan het woord: een gerenommeerde biochemicus; een rechtsdeskundige; een immunoloog / viroloog; een communicatiedeskundige / filosoof:

  1) Dr. Peter Borger (moleculaire genetica en biochemie)
  http://www.facebook.com/ronald.c.van.keekem/posts/3204150279624440

  2) Prof. mr. Dr. Jan Brouwer (Universiteit van Groningen)
  http://www.facebook.com/ronald.c.van.keekem/posts/3200715896634545

  3) Emeritus hoogleraar Pierre Capel
  http://www.facebook.com/ronald.c.van.keekem/posts/3190177364355065

  4) Emeritus hoogleraar Cees Hamelink
  http://www.facebook.com/ronald.c.van.keekem/posts/3133622253343910

  SAMENVATTING en DUIDING

  * De mutatiegraad van SARS-CoV2 is dermate hoog, dat vaccins zinloos zijn (NB: voor ‘gewone’ griepvirussen geldt min of meer hetzelfde);
  * Veel zgn. ‘peer reviews’ tonen aan dat er zelfs in de wetenschappelijke wereld sprake is van groepsdenken en tunnelvisies (NB: dat probleem, alsmede een enorme publicatiedruk, speelt tegenwoordig bij vrijwel alle wetenschappelijke disciplines);
  * Nieuwe kennis (sinds feb/mrt) over SARS-Cov2 rechtvaardigt op zijn minst heroverweging, in ieder geval een veel verdergaande versoepeling, van de tot nu toe getroffen maatregelen (NB: veel meer dan die per juli a.s. ingaan);
  * De getroffen coronamaatregelen (vooral de voorgenomen noodwet) roept een beeld op dat vergelijkbaar is met het Duitsland uit de jaren 1930;
  * De zgn. ‘mortality rate’ is vele malen belangrijker dan de verspreidingsgraad; bij elk virus hangt de sterftekans vooral af van genetische aanleg en ‘innate immunity’ en voorts van leefwijzen, leeftijd, enzovoorts;
  * virussen huizen in elk organisme en zijn voorwaardelijk voor ALLE leven; zonder virussen kan geen organisme existeren. WEN ER MAAR AAN.

  Like

 4. Beste Ronald,
  Er zijn richtlijnen die niet voor niets zijn. Als u van dichtbij, zoals ik, heeft ervaren hoe corona een leven kan verwoesten, dan zou u deze regels zeker in acht nemen. Diegene die zich achter uw denkbeelden scharen, zoals meneer JB (lekker anoniem), brengen mensen die wel zuinig zijn op hun gezondheid in de problemen.
  Wat mij betreft discussie gesloten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s