Een gedachte over “Duodoorkijk

  1. Wat leuk om onze twee lieve en super rustige Tinkers op deze site te zien! Helaas zullen ze er niet lang meer staan omdat we van dit landje af moeten. Mocht iemand een wei in de buurt weten waar ze kunnen het jaar rond kunnen staan dan houden we ons van harte aanbevolen. Onze mannen kunnen namelijk niet op stal vanwege de jeuk die ze binnen krijgen. Veel hebben we niet nodig: weide, water en wat beschutting. We hopen op hulp! Vriendelijke groeten van familie de Haas

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s