Klap zoveel door onoverzichtelijkheid

Binnendoor/Achterom, 14:35 uur: aanrijding tussen een scooter met twee personen en een auto. Wellicht was de oorzaak de combinatie van onoverzichtelijkheid en geen voorrang verlenen. De bijrijder van de scooter is met letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Omwonende meldt: ‘Dit is zeker de tiende keer dit jaar. Steeds weer door de onoverzichtelijkheid van het kruispunt. Probleem is daarbij dat het merendeel van de aanrijdingen redelijk goed afloopt, dan zitten ze even bij mij aan de keukentafel en daarna gaat het wel weer. Maar die aanrijdingen worden niet aan de politie gemeld, waardoor de politie dit kruispunt niet als gevaarlijk aanmeldt bij de gemeente. Die dan op ons verzoek om iets aan de veiligheid te doen, reageert met een afwijzing omdat ze niets van de politie hebben gehoord … Hopelijk wordt er nu eindelijk wat aan die onoverzichtelijkheid gedaan.’

Een gedachte over “Klap zoveel door onoverzichtelijkheid

  1. En gewoon opletten en je snelheid aanpassen aan de situatie? Zie hier voor ons huis ook regelmatig verkeer op hoge snelheid de kruising oversteken. Gaat ook regelmatig (bijna) mis. Ligt niet aan de kruising, want het gaat vaker goed dan mis.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s