Een gedachte over “Kerstverhaal – morgen te koop …

  1. Graag een uitleg op schrift: wat is het, hoe kan het worden besteld enz. Niet iedereen kan meedoen met de jodelahippie kijk- en luisterfeessies, we zoomen wat in en af, we podcasten, poppekasten, ons suf… Kortom, hou rekening met mensen die het niet allemaal (goed) kunnen horen. (Of zien). Dank!

    Oog: een boekje van circa 60 blz. met een in het Nederlands geschreven kerstverhaal, dat zich afspeelt in New York. als u uw naam en adres mailt naar knip@oogopblaricum.nl, dan wordt het thuisbezorgd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s